ont...moeten

 

Ik ben Brenda de Munnik en woon in Drunen. Ik ben moeder van twee lieve meiden Bo 26 jaar en Pien 22 jaar. Samen met mijn lieve man Walther geniet ik van het leven. Gezellig een hapje eten, vrienden, kamperen, muziek luisteren en genieten van de natuur. Ik ben graag in verbinding met mensen. Ik ben werkzaam geweest in de zorg voor verstandelijk beperkte mensen, als Z-verpleegkundige. Momenteel werk ik nog een aantal uren als visor bij jongeren op een woonboerderij waar ik de jongeren volg in het inhoud geven aan hun leven. Ik wil graag oordeelvrij naar mensen kijken en ik geloof erin dat er geen waarheid bestaat. Ik ben graag creatief bezig daar word ik heel blij van. Creativiteit geeft vrijheid, ruimte om te creëren en te laten gebeuren. Mijn praktijk is ontstaan in de pipowagen in 2018 waar ik ben gestart met systemische coachen. Inmiddels heb ik mijn praktijk uitgebreid met holistische massages en klankschaal massages.

 

Lichaamsgericht aandacht hebben maakt dat je lichaam zich kan bevrijden van patronen en blokkades. Het haalt je uit je hoofd en je gaat voelen wat je lichaam jou te vertellen heeft. Het onbewuste word je bewust. Een ontdekking van je onbewuste, je innerlijke wereld waarmee je op weg gaat naar rust en persoonlijke ontwikkeling. Ik word blij als mensen hun gevoel durven te volgen en aan durven te kijken. Ieder mens verdient het om zielsgelukkig te zijn. Overigens is een massage of behandeling nooit bedoeld als vervanging van de reguliere geneeskunst. Dit verdient goede afstemming met elkaar. 

 

Ben je nieuwsgierig geworden en heb je vragen stel ze gerust via onderstaand contactformulier. Je mag me ook bellen. Ik bel je altijd terug, niet direct vanwege andere werkzaamheden die ik heb in deze wereld. Ik neem op een later moment graag de tijd voor je.

 

Liefdevolle liefjes Brenda