Ontmoeten....een bijzonder woord!

 

Ik wil je graag ontmoeten, allereerst zal ik me voorstellen.

Ik ben Brenda de Munnik en woon in Drunen.Ik ben moeder van twee lieve meiden Bo 23 jaar en Pien 19 jaar. Samen met mijn lieve man Walther geniet ik van gezellig een hapje eten, vrienden, kamperen, muziek luisteren en genieten van de natuur. Ben graag bezig met persoonlijke ontwikkeling en actief als vrijwilliger voor mensen in humanitaire crisis, zoals  vluchtelingenwerk op Lesbos.

 

Ik ben een mensen mens en een gevoelsmens. Ik wil graag oordeelvrij naar mensen kijken en ik geloof erin dat er geen waarheid bestaat. Ik word blij als mensen hun gevoel durven te volgen en aan durven te kijken. Ieder mens verdient het om zielsgelukkig te zijn.

 

Ik ben graag creatief bezig daar word ik heel blij van. Creativiteit geeft vrijheid, ruimte om te creëren en te laten gebeuren.

 

Ik ben betoverd door de prachtige klanken van de klankschalen. Het werken met het helende veld zowel in opstellingen als met de klankschalen. Wat een heerlijk geluid geven de oeroude Tibetaanse Klankschalen.....Hemels!

 

Ik word blij van mensen en mensen op weg helpen. Ik werk in de zorg voor verstandelijk beperkte mensen, afgestudeerd als Z-verpleegkundige. Ik ben werkzaam als coördinerend begeleidster waar ik zorginhoudelijk coaching geef aan zowel de cliënt als mijn collega's. Om mezelf te blijven ontwikkelen en te leven vanuit mijn gevoel geeft creativiteit me veel vrijheid, ruimte en blijdschap.

 

De liefde is terug te vinden in mijn zelfgemaakte poppetjes, liefdevolle liefjes. Deze poppetjes gebruik ik ook in mijn werk als coach.Op deze manier krijg je inzicht in een vraag of verlangen wat je hebt. Een ontdekking van je onbewuste, je innerlijke wereld waarmee je op weg gaat naar rust en persoonlijke ontwikkeling.

 

De verwachtingen in de maatschappij liggen hoog, we leven in een snelle wereld vol verwachtingen en oordelen. Hierdoor lopen mensen tegen allerlei moeilijkheden aan. Bij mij mag je zijn wie je bent, je mag boos of verdrietig zijn. Je hoeft even helemaal niets. Dat wat er is, mag er zijn en van daaruit kijken we wat er ontstaat.

 

Mijn hart gaat naast alle mensen uit naar kinderen. Veel kinderen zijn in gevecht met zichzelf vanwege de grote ongrijpbare wereld die ze niet begrijpen en die hen niet begrijpt. Dat geldt helaas ook voor ouderen die zich als kind zo hebben gevoeld en zich nog steeds zo voelen. Ik wil jullie graag ondersteunen met de kracht van creativiteit en systemisch werken.

 

Ben je nieuwsgierig geworden en heb je vragen stel ze gerust via onderstaand contactformulier. Je mag me ook bellen. Ik bel je altijd terug, niet direct vanwege de verplichtingen die ik heb in deze wereld. Ik neem op een later moment graag de tijd voor je.

 

Liefdevolle liefjes Brenda