Coaching

Onze gedachten zijn onze grootste gevangenis en we hebben de sleutel gewoon op zak. Je kunt de verantwoordelijkheid nemen voor je leven. De bereidheid om risico's te nemen om jezelf los te maken van oordelen en je onschuld op te eisen. Jezelf leren accepteren en leren houden van wie je echt bent. Menselijk, niemand is perfect, we zijn één geheel.

We weten niet wat de toekomst brengt, waar je naartoe gaat en wat er gaat gebeuren maar niemand kan dat wat je in je gedachten stopt van je afpakken. je kunt niet veranderen wat er is gebeurd,  je kunt niet veranderen wat je hebt gedaan of wat je is aangedaan. Je kunt ervoor kiezen hoe je nu leeft, je kunt kiezen om vrij te zijn! Zielsgelukkig

Systemisch coachen

Individueel aandacht voor jezelf. Iedereen zal herkennen dat er moment in ons leven kan zijn waar we vastlopen. Niet weten welke kant op te gaan of welke keuze te maken. We velen dat we steeds in dezelfde valkuilen stappen. Om inzicht te krijgen in onbewuste patronen kan systemisch werken inzicht geven. Systemisch werken kan individueel middels tafelopstellingen en grondankers. Daarnaast kan ik groepen begeleiden waar gewerkt wordt met representanten.