Creëer je kracht en voel je zielsgelukkig !

Laagdrempelig in je kracht komen. Je gelooft er zelf niet in. Iedereen kent een moment in zijn leven waar het even niet zo lekker loopt. Je krijgt je rust niet te pakken en het lijkt je geluk in de weg te staan. Je blijft er in je hoofd mee bezig.

Ouders, kinderen, tieners, jong volwassen, volwassenen en zorgontvangers en professionals in de zorg iedereen herkent het en kan gebruik maken van coaching.

Creatieve kracht

 

Je hoeft niet het hoogste niveau van creativiteit te bezitten om de kracht hiervan te kunnen gebruiken. Beeldend vermogen hebben we allemaal. Zo kunnen we laten ontstaan en creëren waardoor voelen en denken in balans komt. Door te ervaren wat er met je gebeurt leer je de wereld van jezelf en om je heen begrijpen en krijgt inzicht in wat je blij maakt. 

Creativiteit roept op tot verwondering,enthousiasme,impulsiviteit,geluksmomentjes,passie,energie.

 

Voorop staat dat we gaan zoeken naar een manier die bij je past. Jij met jouw wensen en behoeften zijn de leidraad. In overleg stellen we doelen. Als je voorkeur ligt  bij het doen en ervaren gaan we dat volgen.

Systemisch werk/systemisch coachen/familieopstellingen/tafelopstellingen

Overal waar je bent maak je deel uit van een systeem. Denk aan jouw familie, cultuur, religie, sportclub en/of vriendenclub. Elk systeem heeft zijn regels en patronen. In elk systeem heb je een eigen plek en eigen rol. Systemisch werken is een manier om inzicht te krijgen in jouw rol en wat er gebeurt.

Systemisch werk laat je naar een situatie kijken. Je kijkt naar de vraag achter de vraag. Dat wat er onbewust gebeurt, laat zich zien in het systemisch werken. Deze methode  is een creatieve manier waar de kracht van het ervaren voorop staat. Je krijgt antwoorden / inzichten op jouw vraag. Systemisch werken,creatief bezig zijn, ontspanning en inzichten zijn tools om zelf te zorgen dat je je weer fijner voelt.