Opstellingen poppetjes 

Liefdevolle liefjes worden,indien gewenst één voor één met liefde gemaakt. Deze poppetjes worden met de hand gedraaid en zijn dus allemaal uniek. Daarnaast bied ik ook setjes aan met gelijke houten poppetjes.

Naar wens worden ze behandeld gekleurd of geschilderd. Omdat het hier maatwerk betreft is er wel sprake van enige levertijd. In overleg met elkaar kijken we naar de mogelijkheden. Op de website of via de contact button zijn de poppetjes te bestellen.

Daarnaast maak ik gefreesde houten kaarten. Geboorte kaartjes behoren ook tot de mogelijkheden. Mochten er vragen of wensen zijn dan hoor ik deze graag.

 

Creatieve workshops

Voor de workshops geldt dat alle materialen zijn inbegrepen inclusief koffie,thee en lekkers.De workshop zijn onder tabbladen te vinden.De duur en de kosten zijn vermeld op desbetreffende pagina.

Naast geplande workshops waarvan de data zijn weergegeven op de site is er ook de mogelijkheid om in te schrijven voor een workshop waarna we samen in overleg gaan voor een datum.Afhankelijk van voldoende aanmeldingen kun je dus kiezen voor een privé workshop met mensen die je graag in je nabijheid hebt.

 

Mogelijkheid tot bijboeken

Lunch a 7,50 p/p

verse soep en een sandwich en drankje

 

Hartig hapje a 12,50 p/p

Verse soep en tapasplankje